ACTE COMARCAL PP

redaccio
Added by 11/06/2018

Els militants i simpatitzants del partit popular de la comarca de camp de Túria i els Serrans es reuniren en La Pobla per a celebrar una trobada amb la presidenta del partit en la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, el president de la gestora provincial Ruben Moreno i la portaveu de la Diputació de València, Mari Carmen Contelles. L’acte celebrat en la terrassa del Bar Latino portava com a titol «En primera persona» i permetia als assistents poder formular preguntes als responsables del partit.

Una reunió d’àmbit comarcal que arribava només poques hores després de la moció de censura presentada per partit socialista per la qual Mariano Rajoy deixava de ser president del govern i el seu càrrec passava a ocupar-lo Pedro Sanchez.

Qualsevol assistent, fóra militant, simpatitzant o representant d’alguna associació podia omplir una targeta amb la seua pregunta cap als dirigents. Un acte, amb un ambient preelectoral, quan només resta un any per a les eleccions autonòmiques.

Un matí de contacte directe amb afiliats i afins al partit a nivell comarcal amb el qual prendre el pols a la militancia

Simple Share Buttons