ACTIVITATS LLAR JOVE

redaccio
Added by 06/07/2017

El mes de juliol és un més de vacances per a la majoria dels joves de La Pobla, especialment per als estudiants. Per a tots ells la llar jove ha programat una serie d’activitats al llarg del mes per a què puguen combinar les seues vacances amb diverses activitats per divertir-se.

Algunes de les més interessants arriben en forma de campionats, s’ha programat un torneig de futbolí el 10 de juliol de 4 a 8 de la vesprada amb un cost d’un euro per equip.14 dies més tard el 24, les videoconsoles agafen el protagonisme amb un torneig del famós joc de futbol FIFA, els interessats poden apuntar-se fins al dia 21 de juliol, el preu serà de 50 cèntims per persona. El 31 de juliol li arribarà el moment al videojoc JUST DANCE, el termini d’inscripcions serà de 17 al 28 de Juliol.

A la mateixa vegada els cursets també continuaran tenint el seu espai durant juliol. S’ha programat un curset de «Decora la teua camiseta» per al 13 de juliol, un taller de «Photocall» per al dia 17 i un de pintura rapida, que se celebrarà els dies 20 i 27. Estos tres cursos seran tots de vesprada.

Però més enllà de la Llar jove s’han programat moltes més activitats. Per a combatre la calor i les altes temperatures els que estiguen interessats podran anar el 15 de juliol fins a la platja de Gandia per un preu de 6€, 4 dies més tard poder passar tot un dia al parc aquàtic d’Aquarama, excursió que te un preu de 23€. Tambe s’ha reservat nits de festa com la de la torrà jove i el sopar jove d’estiu.

Un bon grapat d’activitats per a passar un més de juliol de la millor manera possible, ja siga participants en els campionats, als cursets o eixint a sopar a la fresca als diferents esdeveniments programats.

Simple Share Buttons