AGENDA

redaccio
Added by 16/01/2017

– Este dissabte, tornen les presentacions falleres. La Falla Cervantes i Adjacents celebrarà a les sis de la vesprada, a l’Auditori de la Casa de la Cultura la presentació d’Isabel Córcoles i David Física seus màxims representants per a este nou exercici faller.

– També el dissabte, la Sala d’Exposicions de la Casa de la Cultura acollirà la inauguració de «Arte con vaqueros, un paseo por la música y el cine». Serà a les set de la vesprada.

– Ja el diumenge hi haurà una nova excursió familiar. En esta ocasió, el recorregut escollit passarà pel Castell de Serra i la Font de Barraix. Les inscripcions s’han de realitzar a la Biblioteca Municipal.

– I el matí del diumenge, la Pobla serà l’escenari del Campionat Provincial de Tir amb Arc. La cita esportiva serà al Pavelló Municipal des de les 9 del matí.

– Ja a la vesprada, l’Auditori de la Casa de la Cultura acollirà el Festival Benèfic per ajudar a Esperanza Macarena. La cita amb la solidaritat serà a les sis de la vesprada i les entrades tindran un preu de set euros.

– Les famílies que participen al programa «Llars Verdes» tindran el dilluns, a les set de la vesprada, el taller sobre residus. Serà al Centre Social.

– D’altra banda, el dimecres, a les 10 i quart del matí, tots els qui ho vulguen podran participar al Centre Social de la xarrada «Consells per a evitar malentesos en la factura elèctrica».

Simple Share Buttons