AGENDA CULTURAL

redaccio
Added by 07/01/2016

– Dissabte se celebra la primera de les presentacions falleres de les comissions de la Pobla. La falla del Cervantes enceta estos actes amb l’exaltació d’Andrea Grueso com a major i Rebeca Rodrigo com a infantil. Serà a la Casa de la Cultura.
– Este cap de setmana hi ha cinema. Es podrà veure la pel•lícula «Los Juegos del Hambre, Sinsajo Parte 2». L’horari de les projeccions serà dissabte a les deu i mitja i diumenge a les set.
– Continuen les classes d’idiomes a la Llar Jove. Hi ha cursos de suport en anglés i una aula de francés i àrab.
– La setmana vinent es farà un taller de Cerca Activa d’Ocupació. Cal estar inscrit al Servef i s’han d’apuntar al Centre Social. El taller és els dies 12 i 13 de deu a onze mitja i és gratuït. Les places són limitades.
– La Regidoria de Joventut i la d’Igualtat, en col•laboració amb la mancomunitat, fan un curs de coaching per a dones a partir de 18 anys. Té una durada de 30 hores i se celebrarà entre el 25 de gener i el 5 de febrer en horari de deu a una. Les inscripcions es poden fer a la Llar Jove i al Centre Social i és gratuït.
– La regidoria de joventut posa en marxa un curs de monitor de menjador. Consta de 32 hores i està impartit per ACCENT i acreditat per l’Institut Valencià de la Joventut. El preu és de 37 euros.
– El dia 23 de gener se celebra el concert de Sant Sebastià al Pavelló Municipal. Actuarà Pep Gimeno «Botifarra» i Ahmed Touzeni amb la Banda de la Corporació Musical de la Pobla i el grup de Danses Local. L’entrada és gratuïta però l’aforament és limitat. Poden replegar les entrades a partir del dilluns 11 a la Casa de la Cultura.
– La regidoria d’igualtat convoca el concurs de cartells per al dia de la Dona. Les bases del concurs les trobaran a la biblioteca i cal presentar les imatges abans del 5 de febrer. El premi és de 200 euros.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons