ANEM AL TEATRE

redaccio
Added by 23/04/2018

La campanya ‘Anem al Teatre’ ha tornat, un any més a la Pobla i els escolars del municipi han començat les seues visites a l’Auditori de la casa de la Cultura. Un primer matí de teatre infantil que van gaudir de valent els més menuts, ja que l’obertura de les cortines d’esta campanya va ser amb l’obra «La gran recepta de Mina i Zeta», una obra que volia fomentar l’alimentació saludable entre els més menuts perquè s’atrevisquen a tastar nous aliments i sabors. La gran poma «Reinona» i el maleit bastó de caramel «llepolos» eren els principals enemics de Mina i Zeta en la sua recerca dels aliments màgics . Un primer matí en el qual els xiquets van aprendre que hi han noves maneres, i més sanes, d’alimentar-se.

Per ací passaran prop de 2,000 alumnes, des dels 4 anys fins a sisé de primària. Ells són dels primers grups que han tingut l’oportunitat de vore un obra d’una companyia professional a la Casa de la Cultura.

Ja són 18 edicions d’esta campanya, que apropa als xiquets obres diferents en funció de l’edat dels alumnes però també escollides pel seu contingut didàctic. La campanya va començar amb l’obra que apareix a les imatges «La gran recepta de Mina i Zeta», el dimarts 17 va ser moment per a gaudir de «Hi havia una vegada el mon», el dimecres 18 hora per al «El sueño de las galaxias» i l’última representació ha estat programada per al divendres 27 amb «Quo no vadis».

La col·lecció de panells dels monstres valencians estava exposada a l’entrada de l’auditori, per que tots els escolars que passen per la mostra puguen conéixer de prop els més fantàstics i monstruosos personatges de la nostra literatura. El millor comiat per a un matí ple de Cultura per als menuts.

Simple Share Buttons