BASQUET POBLA – FERTIBERIA SAGUNTO

redaccio
Added by 13/04/2018

Antepenúltima jornada del campionat de lliga de basquet en la categoria autonòmica per al basquet Pobla. Visitava el pavelló d’esports el segon classificat de la lliga el Fertiberia Port de Sagunt.
A falta de tres jornades per a la fi del campionat este partit es presentava com a l’última oportunitat possible per a trobar la salvació de la categoria, repte majúscul per als poblans, que a banda de guanyar havien d’esperar resultats dels rivals, ja que inclús guanyant el partit es corria el risc de certificar el descens.
El Basquet Pobla conscient de la importància del partit va plantejar un partit molt seriós, la qual cosa va sorprendre els del Camp de Morvedre i amb un partit basat en una defensa forta i un bon atac van poder dominar el partit i el marcador. Primera part del partit on els de La Pobla van fer uns dels millors moments de basquet de la temporada i no soles estaven imposant-se parcialment al marcador, sinó que també dominaven a la pista. Fins al descans la sorpresa al pavelló d’esports estava servida i el resultat al pas per vestidors era de 43-39. Renta de 4 punts que hi havia que gestionar en els següents 20 minuts de partit.
La segona part del partit va ser encara més tensa i més emocionant, ja que el marcador anava variant constant-ment, ja que el Fertiberia que també tenia en joc els seus objectius, es resistia a perdre en La Pobla. Però davant d’una situació extraordinària el basquet Pobla va saber estar a l’altura de les circumstancies i li va plantar cara al seu rival de valent. L’últim minut de partit va ser emocionant a més no poder, i tocava fer en 60 segons quasi la feina de tota una temporada, per a no tirar el bon treball fet a la vesprada de dissabte. Finalment la victòria quedava en La Pobla per un marcador de 71-62.

Una victòria molt important que obri la porta de l’esperança per a un basquet Pobla que porta tota la temporada patint en la zona baixa de la classificació. El més difícil es va aconseguir, que era guanyar el partit i també van acompanyar els resultats ja que el Burjassot va perdre el seu partit. La missió encara és molt complicada però si ha de ser, ja ha començat tot de cara amb la vista ficada a les dos últimes jornades

Amb esta victòria el basquet Pobla no abandona els llocs de descens, però retalla distancies amb el Burjassot a falta de dos jornades per a la fi del campionat. El pròxim partit serà el dissabte 14 d’abril contra el Logos Sedaví, el cuer, al pavelló municipal de Sedaví a partir de les sis i mitja de la vesprada.

Simple Share Buttons