CAFÉ TEATRE FLAMENC

redaccio
Added by 09/07/2018

Amb l’arribada del bon oratge el café teatre canvi l’escenari del centre social pel de la Casa Gran. Nit de sopar a la fresca i de gaudir d’un espectacle de música i ball d’estil flamenc amb el grup «Amigos del Sur».

El café teatre és una cita mensual amb un públic fidel i este últim no va ser menys. L’entreteniment estava assegurat i el poder sopar a la fresca i gaudir d’un espectacle musical en directe va fer que la gent s’acostara fins a la Casa Gran per a passar una bona vetlada.

La música i el ball flamenc és un estil que agrada a molts i la qualitat de l’espectacle amb «Amigos del Sur», que ja porten quasi 30 anys dalt de l’escenari estava garantit. L’escola de flamenc d’este centre de Xirivella és un punt de formació en la cultura andalusa i sobretot en un estil de ball que practiquen els andalusos que viuen a la nostra terra, i ara també els valencians de pares d’Andalusia que amb estes actuacions es retroben amb els seus arrels. El centre Cultural «Amigos del Sur» és una associació que promou i promociona la cultura andalusa, i en el seu grup de ball es poden trobar balladores tant de La Pobla com d’altres pobles de la Comarca.

Simple Share Buttons