CANDIDATA A LA SECRETARIA GENERAL DE LA PROVINCIA PEL PSPV

redaccio
Added by 09/11/2017

El PSPV està immers en un procés de primàries per a triar qui ha de ser el seu pròxim secretari o secretaria general de la província de València.
Una de les candidates, la diputada autonòmica Mercedes Caballero, va visitar la Pobla dissabte la nit per a mantenir una reunió junt amb militants de Camp de Túria i Serrans i exposar el seu projecte de partit.
La seua intenció es englobar la majoria dels militants de la província per fer un projecte comú que done continuïtat al projecte del nou PSOE que va començar amb el retorn de Pedro Sánchez a la Secretaria General del partit i que s’ha de reflectir en una nova forma de fer política de baix a dalt.

Una de les idees centrals que va oferir la candidata favorita a dirigir el PSPV de la província de València, és donar suport de l’executiva provincial a les estructures comarcals i locals en una major coordinació de cara a guanyar a les pròximes eleccions del 2019

La intervenció de la candidata va estar precedida per Regina Llavata, regidora socialista a l’Ajuntament de la Pobla qui va donar la benvinguda a tots els assistents i de Mercedes Belenguer, regidora de l’Eliana i diputada provincial de la Diputació de València.
Mercedes Caballero tindrà de rival pel lideratge a l’altre candidat Rubén Fenollar. Les primàries es celebraran el pròxim dia 19 de novembre.

Simple Share Buttons