CANDIDATURES PREMIS COMTESSA DE LUNA

redaccio
Added by 09/11/2017

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona celebrarà el pròxim 2 de desembre la Gala de Lliurament dels Premis Comtessa Maria de Luna. Es tracta dels màxims guardons que es lliuren al municipi per tal de reconéixer els seus ciutadans i les associacions més il·lustres.

Com ja saben, els premis Comtessa Maria de Luna, s’atorguen en les categories de Mèrit Social, Mèrit Cultural, Pedagogia i Coneixement, Lletres i divulgació i Ambaixador. El passat any, el guanyador en la categoria mèrit social va ser el grup de Juniors “Llaçada”, pels més de 30 anys de vida dedicada als més menuts. El mèrit cultural va estar per Gerardo Marti, per la seua carrera com a escultor arreu del món. El premi a les Lletres i Divulgació era per a Vicent Yusà, pel seu treball com a corresponsal dels diaris «Levante» i «Provincias» entre altres mèrits. En la categoria Pedagogia i Coneixements va recaure en Javier Gorroño, que actualment desenvolupa les seues importants investigacions i projectes en l’estranger. I el premi en la categoria ambaixador, per la seua carrera professional com a músic i director, va ser al desaparegut Jesús Martí.
Des de les regidories de Cultura, Festes i Serveis Socials es vol recordar l’oportunitat que suposa per a les associacions i clubs del nostre municipi per donar a conéixer a aquelles persones i associacions mereixedores d’este premi en alguna de les seues modalitats i promocionar-les a través d’estos guardons.
Les entitats socials i l’entramat associatiu del municipi són qui millor coneixen els mèrits dels nostres veïns. Per este motiu, es vol animar a presentar candidatures abans del pròxim 13 de novembre.

Es poden presentar els currículums i mèrits de la persona escollida tant per correu electrònic, com de manera presencial a l’Ajuntament.
Poden consultar les bases a la pàgina web municipal, a http://www.lapobladevallbona.es.
Per a qualsevol aclariment es pot contactar amb el departament de cultura de l’Ajuntament a través del telèfon 962 760 050.

Simple Share Buttons