CANVI PLACA JOSEP ANTONI

redaccio
Added by 02/01/2018

Amb motiu del compliment de la llei de memòria històrica de 2007, la Pobla ha iniciat el procés de retirada dels noms dels carrers que fan apologia del franquisme.

Divendres passat es va fer un acte simbòlic amb l’alcalde de la Pobla i altres membres de la coalició per a començar este procés al carrer Josep Antoni, ara rebatejat com carrer de les Eres.

Els nous noms dels carrers es varen elegir mitjançant el procés participatiu convocat per l’Ajuntament. Tant via web com de manera presencial, els ciutadans podien escollir entre tres opcions: tornar a ficar els noms històrics dels carrers; elegir un nom d’algú que haja estat vinculat amb la Pobla; o proposar una tercera opció.

Els canvis de nom dels carrers no afectaran els veïns que hi resideixen, ja que se’ls proporcionarà un certificat d’equivalència perquè no tinguen problemes davant de les administracions i també s’informarà des de l’Ajuntament als principals subministradors de serveis com aigua, gas, llum i Correus.

A més, l’Ajuntament també té prevista la substitució de totes les plaques del poble per a uniformar el format i complir així amb el reglament de retolació de carrers. En una primera tanda, es canviaran més de 400 plaques i a poc a poc tot el municipi tindrà una retolació homogènia.

Simple Share Buttons