CARRIL BICI

redaccio
Added by 02/07/2018

El nucli urbà de La Pobla quedarà connectat amb les urbanitzacions de la zona nord per mitjà d’un nou carril per a bicis i vianants. Esta actuació es va a dividir en tres fases, corresponent la primera d’elles al carril en obres que els oferim a les imatges. El projecte s’inicia a Vicari Camarena i arribarà fins a la passarel·la que es troba sobre l’autovia. El carril té una amplària de 2,70, disposarà d’il·luminació de LED i hi haurà també senyalització i a l’entorn se’l dotarà de més arbres i de mobiliari urbà.

Esta primera fase tindrà continuïtat, amb dos fases més, el carril de bici i vianant continuarà des de la rotonda la ronda nord, que s’ampliarà, fins a l’actual passarel·la on i es crearà una plataforma conjunta per on circularan les bicis i els vianants, esta última fase amb un cost de 294.644€ serà costejada per la conselleria d’obres públiques. Este inversions es troben dins d’un pla de mobilitat de La Pobla amb el qual es vol millorar de forma sostenible les diferents connexions de les zones residencials de La Pobla.

El cost total del projecte és de quasi 600.000€. Una inversió amb la qual oferir al veïnat de la zona nord la possibilitat de poder desplaçar-se sense cotxe i tant a ells, com als del nucli urbà oferir un millor accés a la cooperativa.

Simple Share Buttons