CEBAROCK 2018

redaccio
Added by 02/07/2018

Una edició més, i ja són onze, arriba el festival ceba rock. Tal com es va organitzar l’any passat este festival es va celebrar a l’esplanada P3. Un any més el cartell oferit als festivalers tenien al seu abast un ampli de cartell de grups que van estar actuant des de les huit de la vesprada fins ben entrada la matinada amb importants grups de música en valencià i del panorama nacional a una nit 100% rockera que va gaudir de totes i cadascuna de les actuacions programades.

«Vadebo», «The Locos», «Los de Marras», «Def con dos», «Machete en boca» i el grup local «Aspart»

Els primers a pujar a l’escenari van ser els membres del grup local «Aspart» per a este jove grup de La Pobla poder participar altra vegada en este festival va ser tota una bona experiència, tercera participació al cebarock, per als poblans sempre és una bona espenta per a continuar promocionant-ser.Uan edició més el festival de La Pobla tornava a ser n aparador per a donar-se a conéixer, una oportunitat per a poder tocar davant del seu públic més fidel amb la infraestructura d’un gran festival.

Despres «d’Aspart» el relleu va ser «Va de Bo», grup format a la ciutat de València que combina diversos estils musicals amb un fort compromís social. Amb l’actuació de dissabte feren un repas dels seus temes més coneguts i també de les composicions del seu últim treball «LA POR»

I de «VADEBO» a «The Locos». El grup hereu de SKA-P i el seu visceral directe van fer ballar i cantar sense parar. Música ska i punk per a fer pujar de valent la temperatura a l’escenari del cebarock amb les cançons de Pipi i la banda que l’acompanya.

Avançava la nit i los de marras agafaven el testimoni. El grup valencià va fer una actuació basada en en els seus treballs des que s’ajuntaren en 1995. Els seus treballs «Precede», «Gritos de mimo», «Vulnerable», «oscuridad» i «Surrealismo» i «Reamancer» van ser cantats pels festivalers abans del plat fort de la nit.

I el plat fort de la nit arribava amb «DEF CON DOS». Samuel Barrancio, Sagan Ummo, Al Andalus, Kike Tornado i Alberto Marín van fer gaudir als espectadors, combinant els temes més classics del grup amb els del seu últim treball «Trending distopic»

I ben entrada en la matinada «machete en boca» feia seu l’escenari per a tancar l’onzena edició del cebarock. La prima, San, La charli i jazzwoman, amb el seu estil dur, directe i amb rabia d’este grup que canta en valencià i castellà un rap combatiu que contagia els assistents.

Simple Share Buttons