CERCAVILA SANTA CECILIA 2017

redaccio
Added by 30/11/2017

El cap de setmana més pròxim al dia de Santa Cecília, és un cap de setmana ple de festa i actes per part dels membres de la Corporació Musical. La festivitat de la patrona dels músics sempre arriba acompanyada de diversos actes: un dels més populars és la cercavila, que se celebra pels carrers del poble, i que es va celebrar diumenge de matí. Un acte que formava part d’un cap de setmana de festa per a la Corporació molt especial, ja que a part de l’ofrena floral i la missa, anaven a inaugurar les obres efectuades per reformar la seua seu.

La seu de la Corporació va ser el punt de trobada de tots els seus membres. Els integrants de la banda de música, la banda juvenil, la junta directiva, la coral i els socis van participar de l’acte de la cercavila. Actualment, la Corporació la formen centenars de persones, entre músics i socis. Tots ells tenen en comú l’amor per la música.

La cercavila va discórrer per Colon en direcció al carrer de Joan Lazaro i Blasco. En arribar al punt a on es troba l’escultura que es va inaugurar amb motiu dels 150 anys de vida de la Corporació, es va fer una ofrena floral en memòria de tots els que han passat per la Corporació des que es va fundar.
El passa-carrer va finalitzar a les portes de l’església de la Santíssima Trinitat, lloc a on tots estaven convidats a la missa en honor a la patrona dels músics i d’allí partia novament la festa. La primera parada el parc, allí es va fer la foto de família que commemorava la festivitat de Santa Cecília de 2017 i d’allí, ja amb la companyia de les autoritats cap a la seu de la Corporació. Una vegada dins del local es despagava la placa per part de l’alcalde amb motiu de la inauguració de la reforma, un local més modern i accessible per a tots.

Des del carrer, des del qual s’accedeix per mitjà d’una rampa dona la benvinguda un elevador i ja dins un ascensor permet la total mobilitat per totes les plantes. La reforma també hi ha permès dotar a l’edifici d’una nova decoració, on les fotos i els instruments antics prenen el protagonisme. Un dia de festa per al record per a tota la Corporació musical de La Pobla

Simple Share Buttons