CICLE CINEMA EN VALENCIÀ

redaccio
Added by 16/05/2018

Profes, la bona educació, va ser el documental triat per inaugurar el cicle de cinema en valencià promocionat per l’oficina AVIVA i impulsat per les regidories d’educació i Cultura. Una primera pel·lícula que es va projectar a la casa gran.

«Profes, la bona educació» és un llargmetratge documental que busca aprofundir en el paper del bon docent en l’educació del seu alumnat a partir de la visita a escoles de tres països molt diferents: Espanya, Anglaterra i Guinea Equatorial. Països en què es reuneix un grup eclèctic de docents que inverteixen tot el seu temps i esforç a crear una nova escola, més humana i més interactiva. Diversos mestres i responsables educatius del municipi assistiren a la projecció

La projecció va tindre un col·loqui posterior del qual va participar Francisco Ferrer, co guionista de la pel·lícula. Ell animava, des de la seua perspectiva, a trencar els convencionalismes establerts en l’educació i a innovar.

Dissabte 12 a les 22:30 el cicle de cinema en valencià continuarà amb la projecció de «Jocs de familia» a l’auditori de la casa de la Cultura.

Simple Share Buttons