CLOENDA ESCALADA

redaccio
Added by 02/07/2018

L’última de les escoles esportives en arribar a La Pobla, la d’escalada, va acomiadar el curs amb una competició amistosa entre els seus alumnes. Una vesprada per a tancar l’any esportiu fent el que més els agrada, escalar. A tots ells se’ls havia preparat el rocòdrom per que, depenent del seu nivell, pogueren recórrer les vies habilitades en el mínim temps possible. Escalar en el mínim temps possible era el més important per tal de guanyar esta competició amistosa. Quasi tots els alumnes, dividits en grups per edats, participaren de la competició.

L’escola d’escalada finalitzava el seu primer curs de vida. Començaren el mes d’octubre la seua activitat, una vegada que es va inaugurar el rocòdrom interior al pavelló, i des d’aquell moment fins ara han completat les places per a poder formar part d’esta nova escola. Prop de 40 alumnes entrenen i es formen a este nou espai esportiu que està dins del pavelló.

I mirant com escalen els alumnes pareix que porten pujant per les parets del rocòdrom tota la vida. A molts d’ells no els costava gens completar la via i altres penjaven de les preses amb molta facilitat. L’escola tanca per vacances i tornarà al mes de setembre amb noves activitats, clases i activitats per a l’alumnat.

Simple Share Buttons