CLOENDA ESCOLA PILOTA

redaccio
Added by 29/06/2017

El trinquet, lloc d’entrenaments i partides durant la temporada va ser el lloc un any més triat per acomiadar el curs de pilota. Alli van estar presents els jugadors i jugadores de l’escola, els mestres i també els pares. Un acte senzill amb el qual agrair l’esforç que els joves pilotaris estan fent des del mes de setembre de l’any passat per mantenir viva la flama de la pilota a les categories de formació.

Ja no es tracta només de què els xiquets coneguen i practiquen la pilota valenciana. Poder tindre i mantenir una escola de pilota permet que el trinquet tinga vida durant quasi cada dia de la setmana i que els xiquets i les xiquetes s’acostumen a visitar i sentir el trinquet com a seu. Una feina, la que esta fent-se a les escoles, que assegura un bon estat de salut per a la pilota als pròxims anys. Puchol II va ser el convidat de luxe del mati.

Els alumnes de l’escola de pilota van tindre el seu reconeixement a l’esforç de tota la temporada. Tant el club, com el seu principal patrocinador, Caixa Popular, tenien preparat un regal per a tot l’alumnat. L’activitat a l’escola de pilota tornarà amb la nova temporada al mes de setembre.

Simple Share Buttons