CLOENDA ESCOLA PILOTA

redaccio
Added by 02/07/2018

El trinquet, lloc d’entrenaments i partides durant la temporada va ser el lloc un any més triat per acomiadar el curs de pilota. Alli van estar presents els jugadors i jugadores de l’escola, els mestres i també els pares. Un acte senzill amb el qual agrair l’esforç que els joves pilotaris estan fent des del mes de setembre de l’any passat per mantenir viva la flama de la pilota a les categories de formació.

L’escola la formen 4 jugadors querubins, 2 benjamins, 7 alevins i 5 jugadors cadets. Destacar en categoria aleví l’escola té a una jugadora, Erika. Un total de 18 alumnes que són el futur de la pilota de La Pobla. Una feina, la que esta fent-se a les escoles, que assegura un bon estat de salut per a la pilota als pròxims anys. Genoves II va ser el convidat de luxe del mati.

Els alumnes de l’escola de pilota van tindre el seu reconeixement a l’esforç de tota la temporada. Tant el club, com l’ajuntament i Caixa Popular estigueren presents a l’acte i se’ls va lliurar als membres de l’escola diversos regals per haver estat participant a totes les activitats programades durant el curs esportiu. L’activitat a l’escola de pilota tornarà amb la nova temporada al mes de setembre.

Simple Share Buttons