CLOENDA ESGRIMA

redaccio
Added by 02/07/2018

El sala d’armes Jaume I va tancar la temporada de manera oficial amb uns assalts d’exhibició entre els alumnes de l’escola. Un matí per a fer que els tiradors digueren adéu a la temporada fent el que més els agrada, practicar esgrima. Este esport fa uns anys que es practica al municipi i creix cada temporada, actualment entre alumnes i mestres són més de 60 persones.

Un dels clubs i escola més joves del municipi i que cada any s’esforça per continuar oferint l’esgrima al nostre poble, no soles amb les classes, sinó també amb l’organització de diferents competicions al llarg de la temporada. Després d’uns anys des de la seua fundació el sala d’armes aspira a acabar de consolidar-se i a créixer tant en numero d’alumnes com la qualitat dels seus esportistes. Una tasca que l’any que vinent demanarà de més infraestructura.

El club va fer entrega d’un diploma a cada participant en acabar l’acte. Un acte que ens deixa esta foto de família d’una bona part del grup d’esgrima sala d’armes Jaume I.

Simple Share Buttons