CLOENDA HIP-HOP

redaccio
Added by 22/06/2017

El pavelló d’esports s’emplenà de gent el diumenge de matí. Era el torn d’acomiadar el curs 2016-2017 de les escoles de hip-hop. Una celebració que festejaven tots els grups de ball al mateix acte de cloenda.

Una matí de ball que va donar lloc a 14 actuacions, i van participar tots els alumnes de l’escola, més de 120 implicats. Des dels més menuts, el grup de PEQUESMOVE d’uns 4 anys passant pels grups més veterans. També van tindre lloc, per a grups de fora de l’escola com és el grup de MAMUCHISCREW de Puçol o el grup de ball DELUSION.

Amb la presentació conjunta de tots els grups participants començaven les actuacions. Els primers a ballar van ser els PEQUESMOVE. Els seguien les MAQUINETESMOVE. Després JUSTMOVE. A continuació era el torn per a HOPMOVE. Seguidament FREEMOVE. Dos vegades va gaudir el públic de cada un dels grups de l’escola, que van mostrar tot el treball junts.

Seguien les actuacions, el torn de MAMUCHISCREW continuava l’espectacle. I era grup de DELUSION el que tancava el torn d’actuacions.

Finalitzava l’exhibició amb un ball conjunt dels grups l’escola de hip-hop.

Un espectacle que porta molta feina darrere, però no implica que no vulguen seguir esforçant-se per a aconseguir més reptes per als quals estan capacitats.

Una valoració positiva d’un curs amb moltes activitats per als grups de hip-hop. I un acte que ha simbolitzat tot el treball que han aconseguit dur a terme.

Així es reconeixia tota la feina, amb una entrega de medalles per part de la regidora d’esports, Iris Marco.

Simple Share Buttons