CLOENDA SETMANA ESPORTIVA

redaccio
Added by 30/07/2018

Amb el lliurament dels trofeus de la competició de frontennis començava a ficar-se el punt final a la setmana esportiva. Una edició més el frontennis no faltava a la seu cita i es disputava una de les competicions més arrelades i de nivell de les que s’organitzen, estant sempre presents algunes de les millors parelles d’este esport a la nostra comarca, enguany es van poder organitzar dos categories masculines.

I l’activitat als frontons no va acabar amb el frontennis, ja que enguany una de les novetats va ser l’organització d’una competició masculina i femenina de la modalitat de pilota One Wall. Amb 8 equips masculins i 6 femenins les partides de la fase prèvia femenina foren dijous a la vesprada, i de la masculina, dissabte al matí. Les dos categories van decidir els campions i campiones i les parelles terceres classificades dissabte a la vesprada. Una primera experiència amb esta modalitat que va tindre bona acollida de participants i que era una de les novetats preparades per a la trenta-dosena setmana esportiva. Pel que respecta a la categoria femenina les terceres classificades van ser Marta Valls i Bea Gallart, la parella subcampiona va ser la formada per Mª José Buenaventura i Mª Angeles Chelet i com a campiones quedaren Sandra Bolea i Aroa Sanchez. En categoria masculina els tercers classifcats van ser Javi Castillo i Toni Novejarque, els segons foren Raul Ramirez i Salva Puertes. Com a campions Quique Marco i Salva Ballester.

El futbol un any més no va faltar a la seua cita i la gran final del campionat es va disputar dissabte a la nit al Salvador Martí entre els conjunts de Bingos València i Pintuvall. Tal com és costum a este tipus de partits la final va ser molt igualada. L’equip de pintuvall va saber refer-se del domini inicial per part del Bingos València i va poder anar-se’n al descans amb un 2-0 a favor seu. Un penal als últims minuts de partit va fer que els de Bingos València retallaren distancies. Este marcador als minuts finals i el fet de jugar el pintuvall amb un jugador menys va omplir d’emoció els instants finals del partit. Al remat el pintuvall s’alçava amb el triomf a la final i es proclamava campió de la setmana esportiva.

Amb el xiulit final les instal·lacions esportives es buidaven i donava inici un acte nou a la setmana esportiva, sopar per als participants i acte conjunt de lliurament de trofeus.
Els primers a pujar al pòdium van ser els participants de la competició de tennis, Santiago Martinez es va proclamar com a campió de l’edició d’enguany.

Seguia el lliurament amb el tennis taula. En categoria absoluta masculina el tercer va ser Javier Gonzalez, segon va ser Fran Gonzalez, com a campió va quedar Michel Perez.

La colombicultura també ha tingut el seu espai dins de la programació de la setmana esportiva de 2018. El primer lloc va estar ocupat per quatre participants que van aconseguir la mateixa puntuació. 68 coloms i 33 socis participaren de la competició. Els quatre campions són Bryan Ruiz, Rafael Barriga, Francesc Cortina i Alejandro Correa.

Els participants masculins i femenins, també van pujar al pòdium per a poder arreplegar els seues respectius trofeus. Primera vegada que el One Wall apareixia a la setmana esportiva.

El futbol 8 va ser l’últim esport en rebre els seus trofeu. L’equip «Clinica Ilzarbe» va ser el tercer classificat, Bingos València va quedar subcampió, i com a campions de la setmana esportiva de 2018 quedaren l’equip «Pintuvall».

Finalitzava així la setmana esportiva, una edició que enguany arribava amb novetats i que va es va plantejar amb canvis que va proposar una comissió tècnica al mes de febrer, uns canvis ratificats pel consell de l’esport.

Amb un sopar, posterior al lliurament de trofeus, la setmana esportiva de 2018 s’acomiadava fins al mes de juliol de 2019.

Simple Share Buttons