COMERÇOS CAMPANYA NADAL

redaccio
Added by 02/01/2018

Arriben les festes de Nadal i amb elles un repunt considerable del consum per part de les famílies. Dates on augmenta de manera considerable les despeses en regals, però tambe en menjar i productes per a les principals cites familiars, la nit de Nadal, el dia de Nadal, cap d’any i reis. Davant d’esta situació l’associació de comerciants està siguen l’encarregada de promocionar la campana institucional que porta com a lema «El Nadal es valencià» amb el repartiment de cartells pels diferents comerços del poble, una manera de conscienciar a la gent per a què compre els establiments locals.

Però esta campanya arriba reforçada per part de la unió gremial, amb més material per als comerços i els seus clients. Esta setmana s’ha repartit pels associats material per a embolicar les compres. Un material que també te presents productes típics de totes les parts del territori valencià, junt a dites o frases fetes nadalenques.

Menjar, regals o qualsevol compra relacionada amb el Nadal els estan esperant als comerços de La Pobla. Ells ho tenen clar, per als nostres comerciants el Nadal és valencià i segons l’etiqueta en xarxes socials utilitzada per ells són, productors de felicitats.

Simple Share Buttons