CONCERT BANDA

redaccio
Added by 02/07/2018

La Corporació musical va viure una vesprada amb un programa molt complet el dissabte 16 de juny, una vesprada en la qual pràcticament tots els membres de la família de la corporació passaren per l’escenari, des del jardí musical fins als músics de la banda.

La primera part de la vesprada es va reservar per a que els més menuts feren les seues actuacions. L’alumnat va actuar per grups i tots mostraren el que han aprés durant el curs. Passaren per l’escenari els del jardí musical, els grups 1 i 2 d’iniciació i després va fer interpretacions per grups d’instruments. Flautes, saxos, clarinets, Trompetes, Oboes i fagots, trombons, violoncels i trompes. El conjunt instrumental va interpretar «El libro de la selva» i el «Himno de la alegria», després d’ell va ser el torn per a el cor de l’escola amb «blowing in the mon» i per a finalitzar el grup de percussió va interpretar «Stalking» i «Volando voy»

Seguidament s’obria l’escenari per al festival de bandes de música. Actuaren la banda de l’UDP de Lliria, Camp de Túria i Serranos i la banda simfònica de la corporació musical de La Pobla.

En la primera part del concert els membres de la banda de l’UDP van interpretar «Valencianeta», «El barberillo de Lavapies», «La Dolorosa» i el pasdoble «Jesús Domenech». El director d’este grup és Vicente Puchol

Per a la segona part del festival es va reservar l’actuació de la banda de la Pobla. Sota la batuta de Vicent Soler els nostres músics van interpretar un total de 4 peces musicals. Obriren amb el pasdoble «Enric Martí», seguiren amb «My fair Lady», una sarsuela i finalitzaren el festival amb una versió simfonica de «Despacito».

Simple Share Buttons