CONCERT GRANELL DE MÀ EN MÀ

redaccio
Added by 09/02/2018

La casa de la Cultura va acollir un espectacle poètic musical diumenge a la vesprada amb el concert «Granell de mà en mà». Un recital amb el qual es ficava música als poemes del poeta Marc Granell. Este concert s’emmarca dins d’una gira impulsada per la Diputació de València i és part de les activitats paral·leles que s’ha organitzat amb motiu de la recent presentació del llibre «Marc Granell, poesia completa, 1976-2016». Un treball que recopila el conjunt de l’obra poètica de Granell al llarg de quatre dècades, incloent-hi també alguns poemes inèdits.

Moltes de les obres de Marc Granell han estat musicades per autors contemporanis, de fet, actualment més de díhuit grups o autors han musicat les seues obres i han establit un vincle emocional entre la seua obra i la memòria musical popular.

Després de l’èxit de l’espectacle «Estellés: de mà en mà», Francesc Anyó i Borja Penalba tornen a pujar la poesia als escenaris. El protagonista d’este nou «De mà en mà» és Marc Granell. Els seus versos emotius i senzills són el fil conductor d’un espectacle poètic amb la veu de Francesc Anyó i Borja Penalba a la guitarra, la percussió i l’acordió. Un cicle de concerts que ha fet recorregut per 14 pobles de la nostra província i que ha tingut al nostre poble una de les últimes parades.

Simple Share Buttons