CONCERT NADAL

redaccio
Added by 04/01/2018

L’auditori de la casa de la cultura s’emplenava, per a rebre l’últim concert de l’any. El ja tradicional concert de nadal, on participen en conjunt la banda de la corporació musical i el cor de la corporació.

Esta cita és tot un clàssic a l’agenda cultural i als actes per a celebrar el nadal a la Pobla. Però a més de la felicitació musical, este concert anava dedicat al mestre Miguel Llopis Bernat.

Sota la batuta de Vicens Solano Soler, el concert es va dividir en dos parts.

La primera peça que va sonar va ser The sound of music, una adaptació de Nahiro Iwai. Després continuaven amb Plaisir d’amour, de Jean Paul Martini. Nessun Dorma era la següent, una obra de l’opera turandot. Kumbaya Buyan. Una marcha persa de Johan Strauss. I finalitzant amb la primera part, un peça molt especial, Ave Maria de Aston Piazzolla.

A la mitja part, es feia un reconeixement al mestre Miguel Llopis, atorgant-li el nom de Director d’Honor de la Corporació.

I continuava el concert amb el vals de Emilie Waldteufel, anomenat España. Després, time to say goodbye de Sartor. Continuaven amb el tren del placer, una peça d’Strauss. Memory de Joy Bebel. Nabucco de Guiuseppe Verdi. I paseo en trineo de Leroy Anderson. I per a tancar el concert, tocaven Dias de Navidad, una obra nadalenca on va quedar patent l’ambient festiu.

Uns visitants amb barrets nadalencs va repartir llepolies als assistents, i es van unir a l’última cançó de l’any per part de la Corporació Musical.

Simple Share Buttons