CONCURSOS JOVENTUD

redaccio
Added by 11/06/2018

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona, a través de la Regidoria de Joventut, convoca dos concursos dirigits a joves d’entre 14 i 30 anys. El primer d’ells té com a temàtica la lluita contra la violència de gènere, mentre que l’altre se centra a posar fi al maltractament d’animals.

Fins al pròxim 31 de juliol és possible presentar dissenys de còmics que participen en la segona edició del Concurs contra la Violència de Gènere. Pot participar-se de forma individual o col·lectiva sempre que es tinguen edats compreses entre els 14 i els 30 anys i s’estiga empadronat a la Pobla. Hi haurà un premi de 150 euros per al millor cartell.

De la mateixa manera, des del 4 al 6 de juliol també és possible participar en la segona edició del Concurs de Cartells contra el Maltractament Animal. També en aquest cas hi ha un premi de 150 euros per a la millor proposta. La imatge serà l’encarregada d’anunciar la Caminada Canina que formarà part de la pròxima Fira del Comerç.

Al mateix moment des de La Mancomunitat Camp de Túria ha convocat un concurs per al disseny del logotip per a la nova Xarxa Jove de la comarca “Joves Camp de Túria”, dirigit als joves de 14 a 30 anys que residisquen en els 17 municipis que integren en esta institució.

La temàtica per al logotip és lliure, si bé es tindrà en compte la seua aplicació en l’àmbit juvenil,

En l’organització del concurs participa el comerç comarcal. El premi consisteix en un val de 200 euros que haurà de gastar-se en els comerços i empreses pertanyents a les associacions de comerciants i empresaris de la comarca.


El termini per a participar en aquest certamen es tancarà el pròxim 22 de juny, i els dissenys originals ha de ser entregats per registre d’entrada en la seu de la Mancomunitat de Camp de Túria al Carrer Pla de l’arc de Lliria.

Simple Share Buttons