CONTENIDORS CARITAS «ARROPA»

redaccio
Added by 23/11/2017

L’acord signat fa unes setmanes entre l’ajuntament de La Pobla i l’empresa vinculada a Caritas «Arropa» per a canviar els contenidors d’arreplegada de roba ja esta executant-se. Fins al moment als carrers estaven situats contenidors de color verd de l’empresa «Humana», i ara, els nous, seran de color roig i propietat de l’empresa «Arropa»

Amb la substitució dels 21 contenidors vells, pels nous, l’ajuntament deixa de percebre la compensació econòmica que rebia de l’empresa «Humana» a canvi d’un impacte social major i una ajuda major a persones de La Pobla en risc d’exclusió social i laboral. Actualment l’empresa «Arropa» compta en la seua planta amb sis treballadors locals

Els primers dels 21 contenidors totals que s’han de situar a les diferents vies del nucli urbà i les urbanitzacions arribaren dilluns. El primer de tots es va instal·lar al Mercat, al mateix lloc on abans hi havia un altre contenidor per a la mateixa finalitat, i el segon a la urbanització Camp de Túria, en l’avinguda amb el mateix nom. Amb estos contenidors es vol augmentar la ja important de xifra d’arreplegada de roba en la qual es troba La Pobla.

61 tones de roba s’arreplegaren l’any passat als contenidors de roba que hi havia en La Pobla. Amb els nous, gestionat per una entitat més reconeguda socialment, s’aspira a poder augmentar eixa quantitat.

Simple Share Buttons