CONTRACTE ASFALTAT DE CARRERS

redaccio
Added by 23/11/2017

Les obres d’asfaltat de carrers a La Pobla continuaran en les pròximes setmanes, donant així continuïtat a les que ja es feren en diverses vies del municipi a l’estiu. Seran un total d’onze carrers als quals se’ls ha ampliat les voreres recentment o se’ls ha fet altre tipus d’intervenció i ara els ha arribat l’hora d’aplicar-los un asfalt nou. L’empresa encarregada d’executar les obres serà Pavasal.

En la seua majoria s’asfaltaran carrers dels centre urbà als quals es van fer obres d’ampliació de voreres fa pocs mesos i altres carrers d’urbanitzacions. Els carrers que tindran un nou asfaltat seran Mª Micaela, Senyera, la Pau, Alfonso Pelecha, Carrer Nou, Lucena, Generalife, Babor, Iale, Dublin i Luis Monzonis. Una millora de vies que afecta tant a carrers del nucli urbà com de diferents urbanitzacions.

Estes obres d’asfaltat que se signaren amb l’empresa esta setmana no seran les úniques que s’han previst fer en La Pobla. A estes onze vies, el pròxim any, se sumaran moltes més, amb un pla d’asfaltat per tot el terme per un valor de quasi 700000 €.

Simple Share Buttons