CONTRACTE D’OBRES CENTRE ATENCIÓ PRIMARIA

redaccio
Added by 05/03/2018

El centre d’atenció a la discapacitat de La Pobla serà objecte d’una reforma a la segona meitat de l’any. L’edifici serà sotmés a una serie de canvis per a poder adaptar-lo a la normativa vigent. Uns canvis que farà que una vegada finalitzades les obres l’edifici, passe a tindre la consideració de centre ocupacional per a persones amb diversitat funcional.

Les obres seran d’una durada aproximada de 5 setmanes i amb elles es vol dotar a l’edifici de totes les comoditats possibles als seus usuaris, al mateix moment que les estàncies quedaran adaptades a la normativa vigent. Una intervenció que afavorira als col·lectius que allí desenvolupen la seua activitat. La reforma del Centre de Discapacitat permetrà acollir un Centre Ocupacional. La durada de l’obra serà de 5 setmanes i està previst que el Centre Ocupacional es pose en funcionament després de l’estiu. Un edifici que atén de manera directa a usuaris en edat escolar i també als adults.

El contracte que regularà les obres es va signar esta setmana a la sala de juntes del consistori i s’espera que la reforma siga una realitat al mes d’octubre.

Simple Share Buttons