CONVENI CONTENIDORS DE ROBA

redaccio
Added by 09/11/2017

Els contenidors per a poder deixar la roba que ja no gastem i que es troben pels carrers de La Pobla canviaran en pròximes dates. Fins al moment tota la roba que s’arreplegava anava destinada a l’empresa Humana i esta ha canviat per «Arropa’t» que és una entitat vinculada a «Caritas» amb el seu centre d’actuació a Riba-roja. Un canvi a que serveix per a que estos contenidors tinguen un ús més socials i que repercutira directament en tots els veïns que ho necessiten.

Un procés de canvi previst des de fa quasi dos anys i que serà efectiu una vegada que l’empresa propietària dels contenidors fins al moment retire els que hi han pel carrer.

Per a «Arropa’t» este conveni és un pas important. Ells desenvolupen una important llavor social de reinserció de persones al mercat laboral. El seu projecte compta amb 50 persones a les quals ajuden a formar-se per a que puguen trobar treball com més prompte millor.

Nous contenidors, que tindran una important llavor social, i que ajudaran a integrar al mercat laboral a gent que amb la crisi ha vist perdut el seu lloc de treball, i tot això s’aconseguira amb la nostra ajuda i amb el simple gest de deixar als nous contenidors ttos aquella roba que no gastem

Simple Share Buttons