CONVENI ESCOLETA D’ESTIU

redaccio
Added by 06/07/2017

L’escola d’estiu serà un any més el punt idoni per a que els xiquets de La Pobla puguen passar el mes de Juliol de la millor manera possible. Un lloc on poder passar este mes en el qual ja s’han acabat les classes i la majoria de pares encara no tenen vacances. Despres de diversos anys sense que l’ajuntament organitzara l’escola d’estiu es recupera la gestió amb la intenció de donar accés als xiquets amb menys recursos econòmics, per a què puguen passar part de l’estiu.

Enguany l’empresa encarregada de gestionar l’escoleta d’estiu municipal serà la «Titella», empresa local especialitzada en serveis educatius.

Un mes de juliol que els xiquets podran gaudir de jocs i educació. Atesos en tot moment per professionals qualificats. Un mes de diversió però també d’aprenentatge.

Des de la «Titella» es vol que esta escola d’estiu no siga només un lloc on jugar i divertir-se, s’ha preparat un projecte educatiu per a tot el mes amb diferents temàtiques i ensenyaments.

La relació entre la «Titella» i l’ajuntament per la qual esta empresa gestionarà l’escola municipal d’estiu va quedar signat per mitjà d’un conveni entre les dos entitats.

Simple Share Buttons