CONVENI FALLA DE L’HORT

redaccio
Added by 09/11/2017

L’ajuntament de la Pobla i els representants de la comissió fallera de la plaça de l’hort signaren esta setmana un conveni entre les dos entitats. Este nou conveni que renovava a l’anterior tindrà una durada fins al 2020, i amb l’aportació econòmica que l’administració donarà a la comissió fallera s’ajuda a esta comissió fallera a finançar els interessos de la compra del casal i a poder mantindre esta instal·lació en les millors condicions.

Amb la firma d’este conveni l’ajuntament manté les ajudes que presta a les diferents associacions falleres de la Pobla. Unes comissions falleres que amb estes aportacions veuen com és un poc més fàcil mantenir les seues seus, els casals, un aspecte a on les comissions de La Pobla són punteres a tota la Comunitat, tant per capacitat, com per insonorització, com per seguretat.

L’ajuda es renova per un període de 4 anys més i amb ella l’ajuntament vol donar suport al manteniment de les falles, especialment el que respecta al manteniment dels casals fallers. El conveni suposa també una major col·laboració entre les dos entitats.

Amb este conveni que també està establert amb altres comissions, es subvenciona un part de les despeses del casal i es regulen els compromisos i obligacions tant de l’ajuntament com de la comissió fallera.

Simple Share Buttons