CONVENI MECENATGE RNB

redaccio
Added by 09/02/2018

L’ajuntament continua signant amb grans empreses per a que estes se sumen al projecte de mecenatge esportiu. Si la setmana passada era torn per a «Idai Nature» esta setmana ha signat l’empresa de cosmetics «RNB». Una nova signatura que impulsa un marc de col·laboració entre el sector empresarial per al finançament de programes esportius.

«RNB» es compromet a aportar 3000€ per a diferents projectes relacionats amb l’esport local complint així amb una part de les seues línies d’actuació com a empresa. «RNB» està situada a un dels polígons industrial de La Pobla i és una empresa que es dedica a la producció de cosmetics

Fins al moment han sigut dos les empreses que s’han sumat al projecte de mecenatge esportiu, però s’espera que no siguen les uniques i que en proximes dates es sumen noves empreses al projecte.

Amb la signatura d’este tipus de convenis l’ajuntament garanteix a les empreses que la seua marca comercial apareixerà com a col·laboradora a qualsevol dels seus suports informatius i també als diferents recintes esportius.

Simple Share Buttons