CONVENI OVIDI

redaccio
Added by 16/05/2018

Arriba la tercera Edició del Cicle Comarcal de Música Ovidi Montllor. Una iniciativa de l’Ajuntament de la Pobla per fomentar i promoure la llengua valenciana a la Comarca. Este any són 7 els municipis que s’han sumat a les diades.

Els membres del Consistori de la Pobla es traslladaven a Serra, divendres passat, per signar el conveni.

Ja són tres anys consecutius que diversos pobles de la comarca desideixen seguir endavant amb el projecte de foment de la música en valencià. A més a més, amb estos esdeveniments es vol aconseguir una cohesió cultural entre els municipis de la comarca.

Fer projectes que superen l’àmbit local és un repte per als representants polítics de la Comarca. Este any, com a novetat, s’ha decidit que el cicle dure un mes, les actuacions es concentraran en el mes de juny.

Des de l’1 fins el 23 de juny, a les localitats properes es podrà gaudir d’actuacions de música en valencià. La Pobla, en concret, acollirà a Toti Soler, el qual va treballar colze a colze amb Ovidi durant més de 25 anys.

Donar presència a la nostra llengua, a més de continuitat en les programacions dels municipis i cohesionar la comarca és l’objectiu a perseguir.

Simple Share Buttons