COPA FEDERACIÓ TIR AMB ARC

redaccio
Added by 09/02/2018

Diumenge el pavelló d’esports va ser la seu de la celebració de la sisena copa federació de tir amb arc. Arquers vinguts des de tots els punts de la Comunitat valenciana van participar d’esta important jornada organitzada pel club Calderona. Una nova oportunitat per part del club de La Pobla per a continuar creixent en l’àmbit esportiu i organitzatiu. La competició de diumenge va tindre caràcter solidari i el preu de les inscripcions es va substituir per donació d’aliments per a «CARITAS»

Esta copa federació va ser una jornada intensa de tir amb arc de la qual participaren 70 esportistes de totes les edats i de diferents modalitats. Una competició en la qual va quedar patent el caràcter inclusiu d’este esport, ja que a la línia de tir es van vore diferents arquers amb alguna diversitat funcional que participaven d’igual manera. Una competició que pel que respecta al club de tir amb arc Calderona de La Pobla era un dia amb el qual afinar punteria de cara a les pròximes competicions nacionals.

D’esta copa federació el club de tir amb arc Calderona va ser al que més arquer va aportar, amb un total de 16, 12 xics i 4 xiques. Una jornada esportiva solidaria que va deixar com a resultat 230€ i 270 quilos de menjar per a Caritas.

Simple Share Buttons