CRIDA 2018

redaccio
Added by 09/03/2018

Si al matí els fallers s’ajuntaven a les portes de la Casa de la Cultura, a la vesprada ho feien d’igual manera, però a les portes de l’Ajuntament per al tradicional i esperat acte de la Crida.
Les set comissions falleres se citaven per al lliurament dels premis de les fotografies, llibrets i ninots indultats, i per a sentir de la veu de les falleres majors de La Pobla la lectura del pregó que donava inici oficial a la festa fallera de 2017.

L’acte va començar amb la lectura dels sobres amb la decisió del jurat sobre quina era la millor fotografia, el millor llibret i els dos ninots indultats
El premi per a la millor fotografia del concurs faller va ser atorgat a Mª Dolores Garmuntell, de la Falla Plaça Sant Jaume, per la fotografia que portava com a títol «Fallera de cap a peus»

Seguidament es van llegir els premis dels llibrets: tercer premi per a la Falla Josep Antoni; el segon premi va recaure en la Falla de Cervantes; i el premi al Millor Llibret va ser, un any més, per a la Falla Plaça de l’Hort.
Els últims sobres a obrir-se van estar els dels ninots indultats. En la categoria Infantil, el Millor Ninot del 2018 en la Pobla és el de la Mas de Tous, mentre que en les falles grans, el Ninot Indultat va ser el que va presentar la Falla Plaça de l’Hort.

I de les portes de l’Ajuntament, al balcó. Moment de sentir a Alexandra i Estela obrir oficialment les falles de 2018. Abans de dirigir-se als fallers, l’Alcalde de La Pobla els feia entrega a les dos de les claus del poble.

Per fi arribava el moment de sentir a les falleres majors fer la crida al col·lectiu faller. Una crida que convidava a gaudir les falles a tot el món, amb germanor entre comissions i convidant a tos els veïns del municipi, del nucli urbà o urbanitzacions,

La festa va ser plena i les comissions celebraven l’inici de les falles de 2018. Alegria entre els que se’n portaven al seu casal els primers premis de l’exercici, i per a tots, un got de xocolata i fartons per a donar oficialment per iniciades les tan esperades falles.

Simple Share Buttons