CURS MONITOR DE MENJADOR

redaccio
Added by 16/05/2018

Els dies 16, 19, 23, 26 i 30 de maig la llar jove ha acollit un curs per a formar a futurs monitors de menjador. Esta formació ha tingut molt bona acollida, ja que han participat 36 persones. El curs estava destinat a qualsevol persona que tinguera la inquietud de donar servei als més menuts. La temàtica de les classes anava orientada ensenyar a treballar als futurs monitors amb els millors recursos d’animació en el temps lliure dins d’un menjador escolar.

Per als alumnes inscrits s’obria una nova possibilitat de formació amb la qual poder complementar el seu currículum. El curs els deixarà l’acreditació corresponent i amb ella tindran més possibilitats dins del món laboral.

El monitor de menjador té un paper molt important en l’àmbit educatiu. És fonamental formar-se en esta àrea i tindre habilitats comunicatives per a transmetre la importància de l’alimentació i hàbits d’higiene en la infància. Amb el curs finalitzat, els alumnes podran donar suport en qualsevol menjador escolar, a més de poder programar activitats tant per a abans com després dels menjars, fins que els alumnes tornen a classe.

Simple Share Buttons