CURSET MONITOR DE TEMPS LLIURE

redaccio
Added by 22/06/2017

Busquen aprendre i ampliar els seus coneixements. A estos joves els agrada treballar amb xiquets i adolescents, per això estan formant-se amb el curset que ha organitzat la regidoria de joventut, anomenat Curset de Monitor de Temps Lliure o l’MTL.

El curset va començar el 12 de juny i s’allargarà fins al 7 de juliol. Conta de 150 hores lectives i 160 hores on deuran fer practiques amb institucions del sector. Després d’este procés, aconseguiran el diploma expedit per l’IVAJ.GeneralitatJOVE, un títol curricular que tindrà aplicacions al seu futur professional.

I és que este curs ensenya als seus alumnes com tractar amb infants i joves des d’una perspectiva pedagògica amb jocs dinàmics i divertits.

Uns 25 participants formen este grup, i és que tot ells busquen una finalitat, però tot ells coincideixen amb la vocació de tractar amb menuts.

Un curs intensiu que aporta moltes habilitats i recursos per a treballar amb xiquets i adolescents i que la Llar Jove acull en les hores lectives, a partir del 7 de juny cadascú farà les pràctiques a un lloc.

Simple Share Buttons