DIA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

redaccio
Added by 30/11/2017

El passat divendres es commemorava el dia internacional contra la violència de gènere. Al balcó de l’Ajuntament ho recordava este cartell, i als peus esta concentració, que donava inici a les 12 del migdia.

Regidors, veïns, treballadors de l’ajuntament, representants d’associacions i alumnes del municipi van sumar-se a la protesta, i amb el repartiment de les polseres, tothom es solidaritzava amb la causa.

Una vegada sonaren les 12, era el moment de començar. La regidora de drets civils, Regina Llavata, va obrir l’acte presentant a les persones que intervindrien.

En primer lloc, va ser la regidora de joventut qui va donar pas al premiat pel concurs de còmic contra la violència de gènere, Hernán Juaquín. El dissenyador del cartell d’este any va remarcar la importància del respecte i la igualtat per totes les persones.

Després, era torn perquè l’alumnat representant de la comunitat educativa de l’institut IES La Vereda, remarcant el pes de l’educació per acabar amb este problema. Concloïen les paraules amb un poema.

Era el torn per a Maria José, representant de l’associació gitana Alfa y Omega la que intervenia .

Per últim, era la regidora de drets civils la que concloïa l’acte amb la llegida del manifest institucional, i posava en valor l’assoliment d’unes mesures per part del nostre municipi per tal d’erradicar esta xacra.

Un acte al qual es posava fi amb un minut de silenci per totes les víctimes de la violència de gènere.

Simple Share Buttons