DIA DE L’ARBRE

redaccio
Added by 06/02/2018

A l’últim dia de gener se celebra el «Dia de l’arbre» a la Comunitat Valenciana, una data diferent del Dia Internacional, pel clima que tenim ací, que fa de gener un mes ideal per a la plantació. És per això que prop de 800 escolars del municipi s’han ficat mans en l’obra, i han participat d’esta iniciativa.

Preparats amb els poals, les pales i altres eines de treball, s’han desplaçat fins a esta zona propera a l’Ecoparc i el centre comercial per a plantar alguns dels 800 arbres que hi havia disponibles

Molts dels alumnes tenien clara la seua missió, com si portaren tota la vida plantant arbres.

Un dia que per als menuts és d’aprenentatge, però d’aprendre coses passant-s’ho bé i fora de l’aula. Per a molts és la primera experiència plantant arbres. Una jornada mediambiental que gaudiren entre companys i de segur no oblidaran, i el que és més important a la seua curta edat, han començat a agafar consciencia i respecte pel medi ambient.

Es tracta d’una iniciativa en la qual ha col·laborat, com cada any, la regidoria de Medi Ambient i que a més, és una activitat escolar diferent i divertida que ajuda a compensar les emissions de CO2.

Una jornada diferent per als escolars i amb la qual el dia de dema ajudaran a què el nostre poble siga un poble amb una atmosfera més neta i amb menys CO2 per a respirar

Este dia ja es tota una tradició a La Pobla, ja que es celebrà durant molts anys. Ara només queda esperar a que els plantons que es donaren als menuts el dia de dema siguen arbres.

Simple Share Buttons