EL PLE DE LES DONES

redaccio
Added by 09/03/2018

El saló de plens de l’Ajuntament de La Pobla va ser un fòrum 100% femení en la vespra del dia internacional de la dona, el 8 de març. Diferents associacions culturals del poble van estar representades per dones de les seues juntes directives o altres de les participants ho van fer a títol personal. Una vesprada de tertúlia, debat i intercanvi d’opinions al voltant del paper de les dones a la societat actual.

Un ple extraordinari alternatiu on dones de diversos àmbits de la societat poblana van poder intercanviar opinions des de molts i diferents punts de vista. Estaven presents al ple des d’associacions del món LGTBI, associacions religioses, culturals i dones a títol personal que també van poder donar la seua visió i opinió.

El ple de les dones va donar l’oportunitat de participar a una vintena de dones, que des de les butaques dels regidors municipals van poder expressar quines eren les seues opinions al voltant del seu rol dins de a societat i de com poder fer un món més igualitari i sense discriminacions de genere.
A l’acte assistia Miriam Garcia, presidenta de l’associació Amalgama, una nova associació per la igualtat entre dones i homes que s’ha creat a La Pobla i que es presentarà el divendres 9 de marça a les 7 de la vesprada al centre social.

Simple Share Buttons