ELECCIÓ FALLERES MAJORS

redaccio
Added by 06/07/2017

Les falles de 2018 encara queden molt lluny al calendari, però el col·lectiu faller de La Pobla ja ha començat el compte arrere per a les pròximes festes josefines. L’exercici faller tenia el seu punt d’inici diumenge de vesprada amb l’obertura dels sobres amb la decisió del jurat amb els noms de les noves falleres majors. Un acte que omplir de gom a gom el saló de plens. Un dia molt esperat per a les candidates però que significava un punt i seguit per a dos falleres majors a les quals se’ls acabava el regnat, vesprada d’emocions per Paula Zarzo i Mayte Bochons que veien com el seu regnat faller tocava a la fi.

Enguany el jurat va haver de decidir entre un total de 5 candidates, dos per a fallera major infantil i tres per a major. Mapi Manrique, de la comissió de la falla de la plaça del Mercat i Alexandra Pitarch, de la falla plaça de l’hort, eren les candidates infantils. Per a fallera major tres aspirants, Sandra Salido, de la falla del trinquet, Maria Chilet, de Josep Antoni i Estela Saiz, del Mercat. El misteri començava a desvelar-se a les 7 de la vesprada amb l’obertura dels sobres amb la decisió del jurat. Paula Zarzo era l’encarregada d’anunciar el nom de la seua substituta…

Alexandra Pitarch es convertia en la fallera major infantil de La Pobla per a les falles de 2018, moment per convertir els nervis en emocions tal com és reflexa en les cares dels seus familiars.

I seguidament Mayte Bochons feia el mateix per anunciar qui anava a ser la màxima representant de les falles de La Pobla del pròxim any…

Una vesprada que fica el rellotge de les pròximes falles en hora. La Pobla des de diumenge ja te noves falleres majors.

Alexandra, que l’any passat va ser el màxim exponent dels xiquets de la falla de l’hort passa a ser la nova fallera major infantil de La Pobla.

De la mateix maner ali ocorre a Estela, després d’un any intens com a fallera major del mercat, des de diumenge és la màxima representant de la pobla fallera.

A partir d’ara el calendari del nou exercici faller, el de 2017-2018, comença a funcionar amb la vista en les falles de l’any que bé.

Simple Share Buttons