ELECCIÓ FALLERES MAJORS POBLA

redaccio
Added by 09/07/2018

Les falles de 2019 encara queden molt lluny al calendari, però el col·lectiu faller de La Pobla ja ha començat el compte arrere per a les pròximes festes josefines. L’exercici faller tenia el seu punt d’inici diumenge de vesprada amb l’obertura dels sobres amb la decisió del jurat amb els noms de les noves falleres majors. Un acte que omplir de gom a gom el saló de plens. Un dia molt esperat per a les candidates però que significava un punt i seguit per a dos falleres majors a les quals se’ls acabava el regnat, vesprada d’emocions per Alexandra Pitarch i Estela Saiz que veien com el seu regnat faller tocava a la fi.

Enguany el jurat va haver de decidir entre un total de 6 candidates, dos per a fallera major infantil i quatre per a major. Noa Roch, de la comissió de la falla de la plaça de Sant Jaume i Andrea Mocheles, de la falladel trinquet, eren les candidates infantils. Per a fallera major quatre aspirants, Betriz Gallart, de la falla de l’hort, Lorena Puertes, de Mas de Tous i Marina Rabes, del Mercat i Lucia Porcar de Josep Antoni. El misteri començava a desvelar-se a les sis i mitja de la vesprada amb l’obertura dels sobres amb la decisió del jurat. Alexandra Pitarch era l’encarregada d’anunciar el nom de la seua substituta…

Noa Roch es convertia en la fallera major infantil de La Pobla per a les falles de 2018, un moment plé d’emoció on els seus familiars esclataren d’alegria.

I seguidament Estela Saiz feia el mateix per anunciar qui anava a ser la màxima representant de les falles de La Pobla del pròxim any…

Una vesprada que fica el rellotge de les pròximes falles en hora. 255 dies abans de la plantà dels monuments, La Pobla ja té noves falleres majors.

Noa, que l’any passat va ser el màxim exponent dels xiquets de la falla de Sant Jaume passa a ser la nova fallera major infantil de La Pobla

De la mateixa maner ali ocorre a Beatriz, després d’un any intens com a fallera major de l’hort, des de diumenge és la màxima representant de la pobla fallera.

A huit mesos vista el nou exercici faller va agafant forma i amb l’acte de diumenge ja es pot dir que els falles de 2019 ja han començat.

Simple Share Buttons