ENQUESTA IGUALTAT

redaccio
Added by 18/04/2017

Les veïnes i veïns de la Pobla poden seguir participant en la fase de disseny del primer Pla d’Igualtat Municipal mitjançant una enquesta online.

A través de la web de l’Ajuntament de la Pobla podran trobar una pestanya per accedir a un senzill qüestionari anònim i confidencial amb què es pot col·laborar per a millorar la situació al voltant de la igualtat entre dones i homes en la localitat.

Els resultats obtinguts de la participació ciutadana en esta enquesta serviran per a complementar i interpretar de la manera més realista possible la informació obtinguda del diagnòstic quantitatiu realitzat a partir de dades estadístiques oficials i del procés de participació qualitativa.

Amb l’enquesta ciutadana, l’Ajuntament de La Pobla de Vallbona acaba de perfilar l’exhaustiva fase de diagnòstic per a l’elaboració del seu Pla d’Igualtat de Dones i Homes, en què porta treballant des del desembre del passat any, i que permetrà introduir aquelles estratègies que donen resposta a la situació real en matèria d’igualtat de gènere de la localitat.

Simple Share Buttons