ENTRADES CEBA ROCK SERVICAIXA

redaccio
Added by 13/04/2018

L’onzena edició del ceba rock ja s’ha ficat en marxa amb la signatura del conveni entre l’ajuntament i la plataforma de venda online «Servientrada» . Amb esta formula es vol aconseguir que estes entrades arriben a un públic potencial major, i que a més, l’accés a la seua compra siga més ràpid i accessible, gràcies a l’última tecnologia del portal de venda d’entrades. Actualment «servientradas.com» és una plataforma virtual que fica a l’abast de l’usuari un gran nombre d’espectacles i esdeveniments.

El cebarock serà la primera experiència, però a partir d’ara comença un període progressiu per a què les entrades dels diferents espectacles i esdeveniments del poble es puguen comprar per mitjà del portal «servientradas.com», una web que és accessible no soles en internet, sinó també amb els diferents dispositius mòbils.

A partir d’ara les taquilles no desapareixen però una part d’elles es traslladen a un format virtual, amb l’horari de compra serà de 24 hores. Per altra banda tambe es podran arreplegar dades relatives als assitents, aforament i altres aspectes que ara queden unificats amb un sol gestor.

Simple Share Buttons