ESCOLA D’ESTIU

redaccio
Added by 30/07/2018

Les rialles d’una colla de xiquets. El so de l’aigua baixant pel tobogan. El penetrant sol d’aquest juliol. Amb l’arribada de l’escola d’estiu, el col·legi El Campés sembla una festa, ja que ha oferit les seues instal·lacions perquè els més xicotets del nostre municipi puguen gaudir d’un juliol inoblidable.

Fan activitats de tota mena: des de balls, passant per jocs impartits en l’aula, fins arribar als exitosos jocs d’aigua, els quals permeten que els xiquets es refresquen per combatre aquesta forta calor. Però no sols es diverteixen dins de les instal·lacions escolars, sinó que també ho fan fora, realitzant excursions de tota mena.

Els protagonistes d’aquesta escola d’estiu, és a dir, els seus alumnes, també ens han volgut explicar què han fet durant aquest mes en el Col·legi El Campés i què és allò que més els ha agradat d’aquesta experiència.

Aquesta escola d’estiu està catalogada com una escola inclusiva i de diversitat, és a dir, acull també a xiquets i xiquetes amb problemes familiars, socials o de qualsevol tipus. L’objectiu principal d’aquesta divertida escola que no fa distincions entre els seus alumnes és que tots ells s’ho passen el millor possible.

Des del 2 de juliol fins al dimarts vinent, els més menuts de la Pobla han gaudit d’unes vacances inoblidables i, sobretot, refrescants.

Simple Share Buttons