ESCOLA D’ESTIU

redaccio
Added by 22/06/2017

Arriba l’estiu i amb ell la fi de les classes, una bona opció per a que els nostres xiquets i xiquetes puguen passar el mes de juliol de la millor manera, es apuntar-los a l’escola d’estiu . Tant per a ells com per als pares que no tinguen vacances al juliol poder apuntar-los a esta escola estiuenca municipal es una bona manera de continuar a l’escola durant el més de juliol en horari de matí i amb la possibilitat del servei de menjador i horari de vesprada. Les inscripcions per a l’escola d’estiu municipal s’ha ampliat fins al divendres 23 de juny i el preu màxim són de 230€, però este preu es troba subvencionat segons la renda familiar.

El termini per a apuntar-se a l’escola d’estiu finalitza el divendres 23 de juny a les 15:00. erò si arribats a eixe moment, si no s’han completat les places, la llista quedaria oberta fins que es completar els alumnes.

Enguany serà l’escola de teatre la Titella l’encarregada d’organitzar les activitats les activitats. Per a més informació poden preguntar a l’oficina Ajunta`t a l’ajuntament o per telefon al 96 2760050 en les extensions 212 i 213.

Simple Share Buttons