EXHIBICIÓ 4X4

redaccio
Added by 18/04/2017

Els tranquils voltants de l’Ermita de Mas de Tous es transformaren en un gran circuit ple d’obstacles per als cotxes 4×4.

Una gran pista plena de dificultats que els amos dels cotxes participants gaudiren de valent durant tot el cap de setmana. Des de clots, fins a rampes, passant per tot tipus d’elements que només amb estos grans cotxes són possibles de superar.

A diferència de les altres dos concentracions organitzades pel «Club Skorpions» l’any passat, esta va permetre que tant els cotxes com els aficionats pogueren estar dos dies gaudint de l’esdeveniment a un acte que tenia un vessant solidari.

Els membres del club prepararen la pista d’obstacles al detall, no li faltava quasi de res i això sempre és sinònim d’espectacle.

Pujades, baixades, rampes amb troncs i altres amb grans rodes de camió, o enormes clots a on els cotxes queien i eixien amb una facilitat que sorprenia el públic. També hi havia altres clots més xicotets, però més difícils, i alguns s’ho van vore complicat per a poder eixir, foren molts els intents que hagueren de fer per a poder continuar.

El circuit estava marcat amb colors que marcaven la dificultat del tram a recórrer.

Pels voltants de La Pobla no hi ha ni cap matinal ni cap pista similar, i es vol que siga un lloc de trobada dels 4×4. Tant el «Club Skorpions», com la pista a on es va desenvolupar esta exhibició, és única a la nostra comarca.

Els socis del club porten treballant des del seu moment de fundació per fer de La Pobla una localitat de referència al món dels 4×4. Les bones instal·lacions al Mas de Tous, la proximitat a València ciutat i les bones connexions del nostre poble per carretera, ho estan aconseguint.

Foren molts els espectadors que s’acostaren fins al Mas de Tous per a gaudir d’este espectacle de cotxes 4×4.

I els que també gaudiren, però d’altra manera, foren els conductors dels cotxes, ací els que més patia era el cotxe.

Potència de vehicle i perícia al volant eren els dos elements a combinar per a poder recórrer tot el circuit i poder eixir dels llocs més complicats.

El colofó final al cap de setmana va ser un sorteig de regals que el «Club Skorpions» va fer entrega entre tots els assistents i al que també hi assistiren la regidora d’esports, Iris Marco, i l’Alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia.

Així, diversos productes per als cotxes van estar els regals entregats entre els participants.

Simple Share Buttons