EXPOSICIÓ PENYA BALAGUER MESTALLA

redaccio
Added by 13/04/2018

L’estadi de Mestalla és actualment l’estadi de la primera divisió amb més historia. El camp valencianista es va inaugurar l’any 1923, soles dos anys després de la fundació del club. 95 anys de vida han donat per a forjar una ampla i dilatada historia, protagonitzada quasi en exclusiva pels jugadors dels ValÈncia CF, ja que que el recinte de l’avinguda de Suècia des de la descada dels 20 del segle passat fins hui ha sigut testimoni de nou finals de copa del rei, d’infinitats de partits internacionals de la selecció espanyola i va ser la seu oficial del mundial 82 i dels jocs olímpics de l’any 1992. Tota esta història és visitable a la casa gran des d’esta setmana, gràcies a una exposició organitzada per la fundació del Valencia C.F.

La mostra és un conjunt de panells fotogràfics, i de diferents objectes històrics, que repassen la història del Mestalla des de la seua inauguració fins als nostres dies. Esta exposició ha visitat La Pobla amb motiu del 45 aniversari de la penya valencianista Balaguer. L’acte d’inauguració va comptar amb una ampla representació de penyistes d’esta entitat, per a tots ells este acte és una manera de donar a conéixer la seua afició des d’una visió diferent i al mateix moment de donar-li més activitat i actes a la seua penya

Una vesprada que per a Pep Balaguer va ser especial, ja que 45 anys després de la fundació de la penya que porta el seu nom, veu com l’entitat, l’afició cap al València i l’admiració cap a la seua figura continuen intactes.

Juntament amb Pep Balaguer van estar presents dos exjugadors més del València, Juan Cruz Sol, que actualment és conseller del club i Ricardo Arias ambaixador de l’entitat.
Els representants de la Fundació, diferents regidors municipals i l’alcalde i la presidenta de la penya van ser els encarregats d’inaugurar l’exposició amb un intercanvi de regals, tant per a la penya, com a per a l’Ajuntament, que se’ls va obsequiar una copia de l’acta Fundacional del València.
A banda de poder gaudir de l’exposició, el plat fort de la vesprada va ser l’emissió en directe del programa de la ràdio oficial del VCF «Som passió», un programa que va comptar amb la participació dels penyistes presents, que van poder opinar al voltant de l’actualitat del club de Mestalla

L’exposició serà visitable fins el pròxim dia 19 d’abril. Si estan interessats la història del camp de Mestalla està esperant-los a la Casa Gran.

Simple Share Buttons