FESTIVAL DE PATINATGE

redaccio
Added by 09/07/2018

L’Escola de Patinatge Artístic va tancar un any més el curs a la coberta del mercat amb el seu tradicional festival. Un acte quecita a les xiquetes que durant tot l’any estan entrenant damunt dels patins. Per a les alumnes del club de patinatge és el seu gran dia, després de molts mesos d’assajos els arriba el moment de demostrar tot allò que han après, a un festival que sempre congrega a una bona quantitat de públic.

Coreografies individuals i de grups, especialment meritòries les individuals on cada alumna ha preparat la seua pròpia coreografia. Elles han sigut les encarregades de triar la música i de decidir quins eren els passos de ball més adequats per a l’actuació. Este festival es l’acte que tanca l’any esportiu per a les patinadores, un club i escola que durant l’any està ple d’activitat

La responsabilitat de ser elles mateixes les que decideixen quina cançó i quina coreografia desenvoluparan al seu torn d’actuació es un fet molt motivador per a les alumnes. Moltes setmanes d’assajos per a poder fer una bona actuació.

Al festival es pogué gaudir d’un ample programa d’actuacions, un dia de festa per a tot el club de patinatge. Este festival és una vesprada molt especial per a les alumnes, ja que més enllà de les competicions este és un dels pocs dies on poden actuar a La Pobla, cada alumna vol donar la seua millor cara.

Amb este festival el club de patinatge tanca la temporada, la vista i la preparació ja estan en millorar la temporada vinent.

Simple Share Buttons