FESTIVAL GIMNÀSTICA RÍTMICA

redaccio
Added by 22/06/2017

L’escola de gimnàstica va tornar a organitzar el festival d’estiu un any més, per a donar amb este acte per conclosa la temporada. Les grades del pavelló s’ompliren de familiars que volgueren gaudir en directe d’este tancament del curs. Una vesprada molt especial per a tots els que participaren, moment de ballar i mostrar tot el que durant el curs s’ha aprés, abans d’anar-se’n de vacances.

En esta actuació han participat tant les alumnes de l’escola de les categories Mini benjamí, benjamí, aleví i infantil com el club de competició i el grup del Col·legi Sant Josep. Cada conjunt ha fet la seua actuació amb una temàtica diferent. Una vesprada festiva, sense ànim competitiu, que deixa arrere molts entrenaments i dies d’assajos.

Més d’una vintena d’actuacions formaren part del programa de la vesprada. Algunes de les gimnastes feren actuacions en solitari, ja fora amb la cinta, amb les mans lliures, o amb les maces. Les actuacions dels conjunts també van tindre el seu moment de protagonisme, així ho feren el conjunt infantil i el benjamí. Els alumnes del col·legi Sant Josep van protagonitzar diverses actuacions, ells foren els més menuts del festival. Acaben temporada amb molt bones actuacions. Un any de competicions en les quals les xiquetes han participat en diferents proves. Coordinació amb la música i agilitat són alguns dels factors que es tenen en compten a les actuacions, una dificultat que es multiplica quan l’actuació es grupal, moment de demostrar una bona sincronització. Una vesprada en la qual no actuen, pero a on les mestres de cada grup tambe demostren que es coneixen la coreografia de les seues alumnes.

L’escola tanca per vacances i s’acomiada dels pares amb este festival. Han sigut un any dur per a les alumnes. Una temporada plena d’entrenaments, de caps de setmana de competicions i de superar-se dia a dia dins d’un esport molt exigent com es la gimanstica ritmica.

Simple Share Buttons